Advies

Laminaat Leggen

Laminaat is gemakkelijk zelf te leggen. Lees hier de beste tips voor het leggen van laminaat en ga direct zelf aan de slag!

 

Vloeregalisatie - vloer egaliseren

Wanneer u een nieuwe bedekking op uw vloer wilt plaatsen kan het zijn dat u uw vloer nog moet egaliseren. Lees hier een aantal mogelijkheden.

 

Laminaat schoonmaken - Hoe een laminaatvloer reinigen?

Voor een langdurig gebruik van uw nieuwe laminaatvloer is het van belang dat u met regelmaat de vloer reinigt. Lees snel verder voor handige tips.

 

Laminaat verwijderen

Gaat u verhuizen, maar wilt u wel uw laminaatvloer meeverhuizen? Lees hier de tips van Your Floor® met betrekking tot het verwijderen van laminaat.

 

Welke dikte van laminaat

Het kiezen van de juiste dikte van laminaat heeft te maken met hoe intensief u de laminaatvloer gaat gebruiken. Lees hier het advies van Your Floor®.

 

Laminaat berekenen; hoeveel laminaat heb ik nodig?

Gaat u een nieuwe vloer leggen, maar heeft u geen idee hoeveel laminaat u nodig heeft? Lees hier het advies van Your Floor®.

 

Gebruikersklassen laminaat

Wilt u meer weten over de gebruikersklassen van laminaat en welk laminaat het meest geschikt is voor u? Lees hier het advies van YourFloor®

 

Laminaat onderhoud

Voor langdurig gebruik van uw nieuwe laminaatvloer is goed onderhoud belangrijk. Lees hier een aantal tips voor het onderhoud van laminaat.

 

Plinten-plaatsen

Plinten plaatsen

Plinten zijn de finishing touch van uw vloer. Bekijk ons uitgebreide stappenplan om zelf plinten te plaatsen

 

parket leggen

Parket leggen

Zelf een parketvloer leggen. Bekijk ons uitgebreide stappenplan om zelf parket te plaatsen

 

laminaat badkamer

Laminaat badkamer

Laminaat of parket in de badkamer. Wat zijn de mogelijkheden?